SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehidin yakınları acı haberle yıkıldı!

Şehidin yakınları acı haberle yıkıldı!

06 Ocak 2017 Cuma - 11:51




İzmir Adliyesi'nin önünde gerçekleşen terör saldırısında şehit olan kahraman polis ile şehit zabıtın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.





İzmir’deki terör saldırısında şehit polis Fethi Seki’nin motosikleti ve patlatılan araç çekici ile kaldırılırken, şehit zabıt katibi Musa Can’ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

İzmir’deki terör saldırısının ardından saldırıda patlatılan araç ve şehit polis Fethi Seki’nin motosikleti çekici ile kaldırıldı. Bu sırada adliyede zabıt katipliği yapan şehit Musa Can’ın yakınları olay yerine gelerek, “Ölen kişi ağabeyimiz mi?” diyerek gözyaşı döktü. Musa Can’ın şehit olduğu bilgisini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Şehidin yakınları, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"BABAM EVDE YOK KAPIYI AÇAMAYIZ"

Şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in acı haberini Bayraklı Osmangazi Mahallesi’ndeki evine gelerek haber vermek isteyen polislere şehidin çocukları kapıyı açmadı. Dairenin kapısını çalan polis memurlarına, şehidin çocukları Tolunay (16), Dila (15) ve Nisa (8), "Babamız evde yok kapıyı açamayız" yanıtını verdi.


Bu sırada şehit polisin eşi Rabia Sekin’in evde olmadığı belirtildi. Polis memurları, çocukları, "Biz zaten babanız için geldik, onun arkadaşlarıyız" diyerek ikna etti ve eve girdi. Polisler acı haberi, şehidin eşi Rabia Sekin eve gelince verdi.

Şehit polisin oturduğu dokuz katlı apartmana beş katı kaplayacak şekilde Türk bayrağı asıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap