SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehide hüzünlü veda

Şehide hüzünlü veda

29 Haziran 2016 Çarşamba - 14:02




Bismil'de iftara giderken evinin önünde PKK'lılar tarafından şehit edilen uzman çavuşun cenazesinde eşi, "Kahpece arkadan vurdular" diyerek ağladı.





Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde dün akşam iftar yapmak için sivil kıyafetle evine giderken PKK'lıların evinin önünde düzenlediği silahlı saldırıda şehit olan uzman çavuş Erdem Ünal ile Lice İlçesi'nde roketatarlı saldırıda şehit olan uzman çavuş Ayhan Kara için Diyarbakır Asker Hastanesi'nde uğurlama töreni düzenlendi.Törene Vali Hüseyin Aksoy, 2'nci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli,16'ıncı Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, şehitlerin aileleri, askeri ve mülki erkan katıldı.

"İFTARINI AÇMAYA GELİYORDU"

Şehitlerin tabutları alınırken, uzman çavuş Erdem Ünal'ın eşi ve çocukları tabut başına geldi. Şehit eşinin tabutuna sarılan Derya Ünal gözyaşları içinde, "Hayır götürmeyin, çocukları var. Aşkım. Hiçbirine hakkımızı helal etmiyorum. Benim 1 yaşındaki çocuğum, yavrularım boynu bükük kaldı. Eylül gel babanı öp aşkım. Aşkım benim. Hiç kimse koruyamadı 2 kişiyi. Hiç kimse koruyamadı" dedi.

Kendisini ancak şehit eşlerinin anlayabileceğini belirten Derya Ünal, "Buna sebep olanların ocaklarına ateş düşsün. Rabbim, suçumuz neydi? İftarını açmaya geliyordu. Allahsızlar. Nerede Erdem? Bitti değil mi tören?  Ben hiç kıyamadım ona. Nasıl kıydılar kahpece arkadan nasıl vurdular. Yaktınız beni" diyerek gözyaşı döktü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap