SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehide dualarla veda

Şehide dualarla veda

29 Ağustos 2023 Salı - 10:11




Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Piyade Sözleşmeli Er Bünyamin Barlık’ın (22) arazide kayıp düşerek şehit olduğunu açıkladı.





Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Bünyamin Barlık, arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi. Barlık’ın acı haberini, Bitlis’in İçmeli köyündeki ailesine askeri ve sivil yetkililer verdi. Ailenin yaşadığı eve ve köyün girişine Türk bayrakları asıldı.

Şehidin naaşı daha sonra köyüne getirildi. İkindi namazının ardından şehit Barlık’ın cenaze namazı kılınıp dua edildi. Yakınlarının tabuta sarılarak gözyaşı döktüğü törende şehidin babası Servet Barlık, annesi Birgül Barlık ayakta durmakta güçlük çekti. Törenin ardından şehidin cenazesi İçmeli köyünde toprağa verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap