SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sedat Peker'in yakını konuştu; Haber alamıyoruz

Sedat Peker'in yakını konuştu; Haber alamıyoruz

06 Aralık 2021 Pazartesi - 20:54




Katar merkezli El Cezire kanalı, Sedat Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde gözaltına alındığını iddia ettikten sonra doğrulamadığı haberi yayından kaldırdı. Peker'in durumu merak edilirken, yakını olduğunu belirten kişi, kendilerinin de Sedat Peker'den haber alamadıklarını dile getirdi.





Türkiye'de "Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek" suçlamasıyla yargılanan, hakkında ise yakalama kararı bulunan Sedat Peker'le ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Katar merkezli El Cezire kanalı, Peker'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde gözaltına alındığı iddiasını haberleştirdi ancak bu iddiayı doğrulamayan kanal, haberi yayından kaldırdı.

Tüm bu gelişmeler merakla takip edilirken, Sedat Peker'in yakını olduğunu belirten kişi, İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada, "Biz de kendisinden haber alamıyoruz" ifadelerini kullandı.

AVUKATI DA HABER ALAMIYOR

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın ise 30 kasım tarihinde yaptığı açıklamada müvekkiliyle 5 gündür iletişim kuramadığını söylemişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap