SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sedat Peker'e mesaj mı gönderdi? Özışık o hareketin anlamını açıkladı

Sedat Peker'e mesaj mı gönderdi? Özışık o hareketin anlamını açıkladı

14 Haziran 2021 Pazartesi - 13:46




Sedat Peker'in videolarında ismi geçen Süleyman Özışık'ın kızının düğününe Peker tarafından 80 bin liralık hediye gönderildiği ortaya çıkmıştı. Özışık teşekkür videosunda hareketinin anlamını açıkladı





23 günlük sessizliğimi geçtiğimiz gün Youtube kanalından bozan Süleyman Özışık, Peker’in videolarında hakkında geçen iddialara cevap vermişti. Özışık’ın açıklamalarının ardından Sedat Peker’e yakın isim Emre Olur, Peker'in 2020 Eylül'de Özışık'ın kızının düğününe 80 bin liralık mücevher ve çelenk gönderdiğini belirterek, “Neden kabul ettin?” diye sormuştu.

Süleyman Özışık, konuyla ilgili ikinci videosunda, “Bu süreçte anladım ki herkesin canı kendine, herkesin namusu kendine, herkesin kızı kendineymiş. Kendi kızları için dünyayı yakacağını söyleyen Sedat Peker ve ona destek veren medyası, benim çocuklarımı sosyal medya bataklığında hedef haline getirdi.” dedi.

Süleyman Özışık, Sedat Peker'e kızının düğününde video yoluyla teşekkür ederken yaptığı işaretin anlamını açıkladı.

BEN NORMAL HAYATIMDA ESPRİSİNE YAPIYORUM

Süleyman Özışık, şunları söyledi:

“Bu hareketin şifreli bir mesaj olduğu ve ne anlama geldiğini konuşup duruyorlar. Madem ifşa olduk, ne anlama geldiğini açıklayayım. Aslında diyorum ki Sedat Bey iki tane SİHA senin için havalandı, gözlerini açık tut ve kaç. Gerçekten geri zekâlısınız, süzme aptalsınız be kardeşim! Geniş Aile dizisinde Ulvi isimli karakterin kullandığı el hareketini ben normal hayatımda esprisine olsun diye kullandığım bir hareket bu. Bunun başka bir anlamı yok. Hakikaten aptalsınız. Da Vinci'nin şifresini çözmüş gibi yorumlar...”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap