SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sedat Peker'den Emir Sarıgül'e uyarı: Şimdilik affediyorum ama...

Sedat Peker'den Emir Sarıgül'e uyarı: Şimdilik affediyorum ama...

02 Temmuz 2022 Cumartesi - 17:47




Sedat Peker dün yaptığı sosyal medya paylaşımlarına konu olan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün hakkındaki iddiaları reddetmesine ilişkin açıklama yaptı.





Twitter hesabından açıklama yapan Peker, Emir Sarıgül'ü 'şimdilik' affettiğini söyledi ancak uyarmayı da ihmal etmedi. Peker Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ü bakın ne için 'affetti'!

Bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Sedat Peker, dün bir medya patronu hakkında yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine topladı.

Sedat Peker, dünkü tweetlerinde soyadını vermeden, "Bir siyasi partinin genel başkanının oğlu olan Emir kardeşimize" diyerek Emir Sarıgül'ün evli bir medya patronun kız arkadaşıyla çıktığını iddia etmişti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Emir Sarıgül'ü uyardı.

DOĞRU DEĞİL DİYORMUŞSUN"

Peker yaptığı paylaşımda Emir Sarıgül'ün söz konusu iddialarla ilgili kendisini arayanlara, söylenenlerin doğru olmadığını söylediğini belirterek şunları söyledi:

"Emir Sarıgül bak kardeşim, bazı telefonla arayanlara bunlar doğru değil diyormuşsun. Şu ana kadar söylediklerini, ortak tanıdığımız olan bir ablamızın hatırına affediyorum."


"BİR KEZ DAHA SÖYLERSEN..."

Ancak Peker'in ifadeleri bunlarla sınırlı değildi. Sözlerine devam eden Peker, Emir Sarıgül'ü şu sözlerle uyardı:

"Bu kelimeyi bir kez daha söylersen, önümüzdeki günlerde isminden en çok bahsedilen kişi olursun."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap