SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sedat Peker susturuldu mu? Can Ataklı'dan bomba iddia

Sedat Peker susturuldu mu? Can Ataklı'dan bomba iddia

02 Temmuz 2021 Cuma - 16:23




Can Ataklı, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Sedat Peker'in kendisiyle ilgili attığı tweetlerle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.





Korkusuz yazarı Can Ataklı, Sedat Peker'in kendisiyle ilgili attığı tweetlerle ilgili paylaşımda bulundu. Can Ataklı, Sedat Peker'in susturulduğuna dair iddialar olduğunu söyledi.

Can Ataklı'nın paylaşımı şöyle:

Sedat Peker dün gece adımın geçtiği 6 twit paylaştı. Bir an kuşkuya düştüm. Hesap Peker'in hesabı ama arkasında gerçekten o mu var? Çünkü 5 dakikalık videosuna rağmen hala bazı dedikodular var. Peker'in susturulduğunu söyleyenlerin olduğunu görüyorum. 

Bu konuşmamda Peker'e bu konudaki uyarı ve önerilerimi anlatıyorum. Ayrıca muhalefetin de artık(!) Peker suç örgütü, mafya kompleksinden çıkması ve tüm bu iddiaların üzerine bütün ağırlığı ile gitmesi gerektiğini bir kez daha tekrarlıyorum.

NE OLMUŞTU?


Korkusuz Yazarı Can Ataklı, Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş'ın geçtiğimiz günlerde köşesinde yer verdiği yazıyı 'Neden bu kadar suç örgütü diyorsun' diyerek eleştirmişti. Söz konusu tartışmaya suç örgütü lideri Sedat Peker de katılmıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, ''Bırakınız söylesinler. Yoksa bu arkadaşlar hakkında suçluyu övmekten dava açabilirler'' ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap