SON DAKİKA



Haber > Gündem > Seçim Turuna Baba Ocağından Başladı

Seçim Turuna Baba Ocağından Başladı

30 Eylül 2012 Pazar - 20:00




MHP'nin 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan kongresinde Genel Başkanlığa aday olan Fatsalı D. Müsavit Dervişoğlu seçim turuna kendi memleketinden b





Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan 10. Olağan Kongresinde genel başkanlığa aday olan Fatsalı D.Müsavat Dervişoğlu, seçim turuna kendi memleketinden başladı. Fatsalı partililer tarafından coşkuyla karşılanan Musavvat Dervişoğlu için Kültür Sarayı girişinde kurban kesildi. MHP Genel Başkan Adayı D. Musavat Dervişoğlu, “Türkiye’de değişmesi icap edenin ne olduğunu gayet sarf edeceğim. İnşallah burada vereceğimiz cevap Milliyetçi Hareketin tek başına iktidar yolculuğuna önemli bir katkı sağlayacaktır” dedi. D.Musavat Dervişoğlu, Belediye Kültür Sarayı’nda yaptığı konuşmada, “Benim iki tane evim var. Orada genel başkanlığa adaylığımı açıklamıştım. Orası Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'dir. Bugün burada baba ocağındayım. Fatsalı, Ordulu ve Ordumuzun bütün ilçelerine bağlı dava arkadaşlarımızın ve sevgili hemşehrilerimizin şahsıma göstermiş olduğu teveccüh gerçekten beni çok onurlandırdı. İlk gezimi Fatsa’da başlamak sıradan bir tesadüf değil, planlı bir gezidir. Doğru olanı da bu. Büyüklerimi ziyaret ederek dualarını alacağım. Bugün burada bulunmuş olmaktan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'na adaylık gibi kutlu bir yolculuğa çıktığım için fevkalade mutluyum. Gösterilen teveccüh beni çok duygulandırdı. Herkes bir değişim telaşını düştü Türkiye’de. Türk Milleti'nin milliyetçi hareketten beklediği değişmesi ve yenilenmesi aksine özüne bağlı olarak gelişmesi ve güçlenmesidir. Türkiye’de değişmesi icap edenin ne olduğunu gayet sarf edeceğim. İnşallah burada vereceğimiz cevap Milliyetçi hareketin tek başına iktidar yolculuğuna önemli bir katkı sağlayacaktır. Adaylığımı açıklamadan önce genel başkanımız Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ettim. Kendisine genel başkanlığa adaylığımı açıkladım. Kendisini beni hoşgörü ile karşıladı. Ortaya koyduğu demokratik ülkücü duruşundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap