SON DAKİKA



Haber > Gündem > Seçim günü hava nasıl olacak?

Seçim günü hava nasıl olacak?

03 Haziran 2015 Çarşamba - 18:49




Yaz sıcaklarının beklendiği, tatil planlarının yapıldığı haziran günlerinde Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girdi.





 Hafta sonu özellikle seçim günü, yani 7 Haziran Pazar hava durumu nasıl olacak. Bugün Ankara, Güneybatı ve Marmara için yağış uyarısında bulunan Meteoroloji, seçim günü parçalı bulutlu olacağını açıkladı.Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada kuvvetli yağışın gökgürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği kaydedilerek "Ankara ve çevresinde kuvvetli yağış ve lokal dolu yağışı beklendiğinden su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun güneybatı kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada kuvvetli yağışın gökgürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtilerek "Göller yöresi (Isparta, Burdur), Konya'nın güneybatısı, Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri ile Denizli'nin güneyinde kuvvetli yağışla birlikte lokal dolu yağışı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap