SON DAKİKA



Haber > Gündem > Seçim barajı kaldırılmalı

Seçim barajı kaldırılmalı

11 Kasım 2017 Cumartesi - 10:01




Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Yüzde 10 barajı hakikaten çok yüksek bir baraj. Biz seçim barajının kalkması doğru olur kanaatinde





Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yakın zamanda seçim barajı ve uyum yasalarıyla ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulunacaklarını belirten Karamollaoğlu, “Herkes ittifak ediyor ki yüzde 10 barajı hakikaten çok yüksek bir baraj ve dünyada emsali yok. Biz seçim barajının kalkması doğru olur kanaatindeyiz” diye konuştu.
LiSEYE GiRiŞ SiSTEMi

Karamollaoğlu, liselere giriş için yeni uygulanacak sistem hakkında da şu değerlendirmelerde bulundu: “Biz hep imtihanları, liselere girişleri gündeme getiriyoruz. Okulların kalitesinin yükselmesi konusu gündemimize hiç girmiyor. Kars'ta, Hakkari'de ve Ardahan'da okula giden bir insan, İstanbul'da okula giden kadar bilgiyle yüklenebilmeli. Şimdi öyle değil. Okullar arasında farklar var. Asıl bu sorun aşılmalı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap