SON DAKİKA



Haber > Gündem > Seçil Erzan Göz Yaşlarını Tutamadı

Seçil Erzan Göz Yaşlarını Tutamadı

12 Ocak 2024 Cuma - 20:38




Futbol dünyasının ünlü isimleri Semih Kaya, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun da aralarında olduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıktı.





Ünlü futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera'nın da arasında olduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen eski Denizbank şube müdürü Seçil Erzan, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Erzan, duruşmada daha önce bahsetmediği bir bilgiyi paylaşarak, Hazine Bakanlığı'nda danışman olarak görev yapan "Emirhan" isimli bir kişinin iş insanı Atilla Baltaş aracılığıyla fona para yatırdığını açıkladı.

Erzan, 2010 ve 2011 yılları arasında borsada büyük kayıplar yaşadığını, bu kayıpları telafi etmek için çeşitli yöntemlere başvurduğunu ifade etti. 2011'de Florya Şubesine başladığını ve burada çeşitli al-sat işlemleri yaparak borcunun bir kısmını kapattığını belirtti. İş insanı Atilla Baltaş'tan yardım istediğini ve kuzeni Tanın Yılmaz'ın 200 bin TL'lik mevduat hesabı açarak bu parayı eşi Merve'ye verdiğini anlattı. Erzan, kuzeninin ve diğer müştekilerin paralarını değerlendirdiğini, bu işlemlerde herhangi bir yasak olmadığını iddia etti. Ayrıca, kendisine borç verenlerin yaşam standartlarının arttığını, bu süreçte artan baskı ve stres altında faiz ödemeleri yapmak zorunda kaldığını ifade etti.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI




Mahkeme Başkanı'nın sorusu üzerine, Erzan, Süleyman Aslan ve Nuri Köşkdere'den aldığı paraları, dövizcilerin borçlarını ödemek için kullandığını söyledi. Erzan, duruşmada gözyaşlarına hakim olamayarak, tüm hesapların incelenmesini talep etti ve bu olaylar yüzünden geleceğini ve işini kaybettiğini belirtti. Mahkeme, öğle arasının ardından Erzan'ın savunmasına devam edecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap