SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sebze yüklü kamyonet devrildi, 2 ölü, 1 yaralı

Sebze yüklü kamyonet devrildi, 2 ölü, 1 yaralı

06 Eylül 2016 Salı - 12:49




İZMİT'te, viraja hızla giren sebze yüklü kamyonetin devrilmesi sonucu aracın altında kalan 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.





Kaza, İzmit Gündoğdu Mahallesi Kurtuluş Bulvarı'nda meydana geldi. Viraja hızla girdiği öne sürülen, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen sebze yüklü 41 PB 100 plakalı kamyonet orta refüjü aşarak karşı şeride geçtikten sonra bariyerlere çarparak devrildi. Kazada, sürücü ile 17 yaşındaki Berkay Zengin yan yatan kamyonetin altında kaldı. Aracın sağ koltuğunda oturan Çağatay Çakıroğlu ise yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi sürücü ile Berkay Zengin'i aracın altından çıkardı. Sürücü ile Berkay Zengin ambulansa alınırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiadı. Yaralanan Çağatay Çakıroğlu ise kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Berkay Zengin'in sosyal paylaşım sitesindeki bir paylaşımında, "Ölüm sonu olmayan uyku gibi, bizim de buna ihtiyacımız var" yazdığı görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap