SON DAKİKA



Haber > Gündem > Savcıydı, şimdi kaldırım çiçeği

Savcıydı, şimdi kaldırım çiçeği

07 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:40




Ülkesinde savcılık yaparken geçim sıkıntısı nedeniyle Trabzon'a gelen Ermeni uyruklu M.A., burada hayat kadınlığı yaparak kazandığı parayla bir servet





Fuhuştan gözaltına alınan genç kadının mal varlığı polis ekiplerini şoke etti. Zira ülkesinde kendisine ait 15 dairesi olduğu saptanan kaldırım çiçeği sınır dışı edildi.

GEÇİM SIKINTISI

Sarp Sınır Kapısı’nın açılmasıyla birlikte Trabzon’a fuhuş için gelen hayat kadınlarının artık kendilerine yeni pazar aramaya başladıkları iddia edildi. Çömlekçi Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm nedeniyle büyük sorun yaşayan hayat kadınlarının son günlerde çevre illere özel servisle, uzak yerlere ise uçakla giderek fuhuş yaptıkları ortaya çıktı.

15 DAİRE ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde yakalanarak gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından sınır dışı edilen M.A. isimli hayat kadınının ise ülkesindeki mesleği ve mal varlığı herkesi şok etti. M.A.’nın Ermenistan’da savcılık yaparken mesleğini bırakarak Trabzon’a geldiği ve fuhuşa başladığı öğrenildi. Fuhuştan kazandığı parayı ülkesinde gayrimenkule yatıran M.A.’nın tam 15 dairesi olduğu iddia edildi.


EVLENMEK BAHANE

Öte yandan bazı hayat kadınlarının Türk vatandaşlarla evlenerek kendilerine oturma izni aldıktan sonra bu kişilerden boşandıkları, kendilerine özel daire tutarak müşterilerini evlere çağırdıkları iddia edildi. Hayat kadınlarının fuhuştan elde ettikleri paralarla hem kendi geçimlerini sağladıkları hem de kendi ülkelerinde yatırım yaptıkları belirtildi.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap