SON DAKİKA



Haber > Gündem > Savcıya mektup bırakıp, intihar etti

Savcıya mektup bırakıp, intihar etti

06 Haziran 2016 Pazartesi - 13:16




DENİZLİ’nin Güney ilçesinde, çiftçilik yapan 54 yaşındaki Eyüp İpekcan, çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle ateş ederek yaşamına son verdi.





İpekcan’ın savcıya iletilmek üzere bıraktığı intihar mektubunda, ölümünden eşi ve oğlunu sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Evli, bir çocuk babası Eyüp İpekcan, dün saat 12.00 sıralarında Güney ilçesi çıkışındaki bağ evinde, arkadaşları tarafından kanlar içinde bulundu. Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle ateş ederek intihar ettiği anlaşılan Eyüp İpekcan’ın cesedinin başındaki dolabın kapısına kendi el yazısıyla, "Yastığımın içinde poşet var onu savcıya verin. Yastığımın içindeki poşette yazılı" notu olduğunu farketti.

Bu nottan yola çıkan jandarma, yastıktaki intihar mektubuna ulaştı. Borçları nedeniyle bunalıma girip intihar ettiği ileri sürülen Eyüp İpekcan’ın bıraktığı intihar mektubunda, ölümünden eşi ve oğlunu sorumlu tuttuğu öğrenildi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından çiftçinin cesedi, otopsi için Güney Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Jandarma intihar eden Eyüp İpekcan’ın eşi ve oğlunun ifadelerine başvururken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap