SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sarp’ta gözaltına alınan 3 memur için şok iddia

Sarp’ta gözaltına alınan 3 memur için şok iddia

28 Aralık 2018 Cuma - 09:55




Sarp Sınır Kapısında memurlar gözaltına alında kafalar karıştı.





Karadeniz Gazetesi // ÖZEL // Kemal BEKTAŞ // Türkiye’nin Kafkasya’ya açılan kapısı Sarp Sınır Kapısında düzenlenen operasyonda rüşvet yolsuzluğundan gözaltına alınan memurlardan 3’ünün FETÖ üyelerini rüşvet karşılığı sınırdan geçirdiği iddia edildi.

YARDIM ETTİLER Mİ?

Türkiye’nin adeta han kapısı haline dönen Sarp Sınır Kapısında geçtiğimiz günlerde 9 Gümrük memuru gözaltına alındı. Hakkında istihbarat birimlerinin de harekete geçtiği memurların 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ülkeyi terk etmek isteyen FETÖ üyelerinin içerisinde bulunduğu kişilere yardım edip etmedikleri araştırılıyor.

LİSTELER GÖNDERİLDİ

17/25 Aralık operasyonunun ardından açığa alınan ve Sarp Sınır Kapısından kaçarak ülkeyi terk eden Ergenekon Savcı Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın kaçtığı gün bu memurlardan 3’ünün görevde olduğu iddia edildi. Gürcistan Dışişleri Bakanlığı ile de irtibata geçen Türk yetkililer FETÖ üyelerinin listesini Gürcü yetkililere teslim etti.


Trabzon’da FETÖ’nün üst düzey yetkilisi olduğu iddia edilen S.S.’nin de Sarp Sınır Kapısından rüşvet vererek önce Gürcistan’a daha sonra MİT mensuplarına izini kaybettirmek için Kanada’ya gittiği iddia edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap