SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saros sahilleri Akdeniz'i aratmıyor

Saros sahilleri Akdeniz'i aratmıyor

10 Ağustos 2015 Pazartesi - 14:37




Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte on binlerce tatilci, Saros Körfezi’ni doldurdu.





Tatilcier Saros'a aktı... Hava sıcaklıklarını fırsat bilen on binlerce kişi, 'İstanbul’a en yakın Ege' olarak tanıtılan Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Erikli Sahili’ne akın etti. Ramazan Bayramı ile birlikte Saros Körfezi’nde başlayan yoğunluk, bayram sonrasında da devam ediyor. Özellikle hafta sonu tatilinde binlerce İstanbullu Saros Körfezi’ne akın ediyor.

Tüm otel ve pansiyonların dolduğu Erikli Sahili’nde kalacak yer bulamayan tatilciler, araçlarında veya kurdukları çadırlarda yatmak zorunda kalıyor. Saros Körfezi’ni beğendikleri için geldiklerini söyleyen tatilciler, Saros Körfezi’nin denizinin temizliğinin çok önemli olduğunu söyledi. Öte yandan tatilciler, Saros Körfezi’ndeki tatil bölgelerinin diğer yerlere göre daha ucuz olduğunu, bu yüzden tatil ettiklerini ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap