SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sarıgül'den TikTok'ta akaryakıt tepkisi: Taksimetre gibi akıyor

Sarıgül'den TikTok'ta akaryakıt tepkisi: Taksimetre gibi akıyor

08 Mart 2022 Salı - 14:50




Mustafa Sarıgül, akaryakıt fiyatlarına gelen zamlara TikTok hesabından çektiği video ile tepki gösterdi. Benzin fiyatları göstergesini gösteren Sarıgül, “Maşallah taksimetre gibi akıyor.” dedi.





Akaryakıt fiyatları yepyeni zamlarla farklı bir boyut kazandı. Benzin fiyatı ile motorin fiyatı mart ayında 5’er kez zamlandı. Akaryakıtta yeni zam ise bu gece yarısından itibaren geliyor. Akaryakıt fiyatları 20 lirayı aştı. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, EPGİS’in açıkladığı benzine 57 kuruş motorine 1 lira 44 kuruş gelen zammı TikTok hesabından protesto etti.

Akaryakıt fiyatları tarihi zamlarla karşı karşıya geliyor. Sadece mart ayından benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatı 5’er kez zam yedi. TikTok paylaştığı videolarla öne çıkan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül akaryakıt fiyatlarına gelen zamlarla taktı. Gittiği akaryakıt istasyonunda fiyatlara tepki gösteren Mustafa Sarıgül o anları Tiktok hesabından paylaştı. Sarıgül, “Maşallah taksimetre gibi akıyor.” sözleriyle tepkisini gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap