SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sandıktan biz çıkacağız

Sandıktan biz çıkacağız

11 Kasım 2013 Pazartesi - 09:16




Yomra’da seçim kazanının kaynadığı bu günlerde, iddialı projeleriyle seçime hazırlanan Saadet Partisi’nin adayı Selçuk Atasoy, rakip partilere adeta m





Yomra’da seçim kazanının kaynadığı bu günlerde, iddialı projeleriyle seçime hazırlanan Saadet Partisi’nin adayı Selçuk Atasoy, rakip partilere adeta meydan okudu. Atasoy, “Biz yüzde yüz kazanan bir partiyiz. Her zaman için bunu söyleriz. Her zaman için kazanan parti olacağız. Bunu çalışmalarımızda söylüyoruz” dedi. Atasoy, AK Parti Yomra’daki gelişmeleri dikkate almadıklarını ve kendi çalışmalarıyla ilgilendiklerini belirterek, “AK Parti’nin adayı belli olduktan sonra AK Parti’den bize destek verecek olan arkadaşlar var” dedi. Atasoy, “Yomra’da yirmi gün önce çalışmalarımıza başladık. Adaylığımızı tespit ettik, adaylığımızla beraber çalışmalara başladık. Yomra'da huzur ortamı bu Milli Görüş anlayışıyla beraber gelecektir. Bunun için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Seçim sürecine beş aylık bir dönem kaldı. Bunun içerisinde projelerimiz de var” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap