SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sancaktepe'de acı olay! 3 kardeş topun peşinden ölüme gitti

Sancaktepe'de acı olay! 3 kardeş topun peşinden ölüme gitti

04 Ekim 2023 Çarşamba - 10:48




Sancaktepe'de kayıp olan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin cansız bedeni, inşaatın su dolu temelinde bulundu. Olaya ilişkin konuşan acılı baba Ayvaz Sağın, "Bizim canımız yandı, kimsenin canı yanmasın diyerek yaşananları anlattı.





Sancaktepe'de dün saat 17.00 sıralarında 3 çocuk kayboldu. Sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerden haber alınamaması üzerine ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu. 

İNŞAATIN GÜVENLİK GÖREVLİSİ İHBAR ETTİ 

Polis ekipleri aynı mahallede Gülpembe Sokak'ta bir inşaattan gelen ihbar üzerine çalışma başlattı. İnşaatın güvenlik görevlisinin ceset gördüğü ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri, su dolu inşaat temelinde incelemeye başladı.

3 ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İtfaiye ekipleri inşaatın temelindeki suyu tahliye ederken, gece yapılan çalışmalar sonunda 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların önceki gün sokakta oyun oynarken kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşler olduğu tespit edildi. Polis olay yerinde inceleme yaparken, acı haberi alan aile ise olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, inşaat ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Çocukların cenazeleri inşaatın su dolu temelinden çıkarılarak cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi. 

ACILI BABA KONUŞTU

Olaya ilişkin konuşan acılı baba Ayvaz Sağın, "Bizim canımız yandı kimsenin canı yanmasın. Burada olan ihtimali herkes gördü. İçerisi su dolmuş bir inşaat temeli var ama çevrede güvenlik yok. Çocuklarımdan birinin topu düşüyor topu çıkartayım derken aşağı düşüyor diğerleri de yardıma gelince onlar da gidiyor. Buranın ne kadar tedbirsiz ve güvenliksiz bir alan olduğunu herkes gördü. Benim 3 çocuğum orada hayatını kaybetti. Gece saatlerinde fenerlerle etrafı aradığımız sırada fark ettik. Burada ihmal var gerekenin yapılmasını istiyorum. İnsanlar çocukları o sularda boğulsun diye mi yetiştiriyor. Öğrenciler sürekli oradan geçiş yapıyorlar. Tedbir yok" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap