SON DAKİKA



Haber > Gündem > Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'da uyuşturucu operasyonu

16 Ağustos 2012 Perşembe - 11:17




Samsun'da bir kişinin evinde ve iş yerlerinde yapılan aramada 280 gram esrar maddesi, 3 adet extacy hap ve 11 adet esrarlı sigara ele geçti.





Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet ve Derebahçe Mahallelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda aynı suçtan daha öncede kaydı bulunan E.M. (35) evinde ve iş yerlerinde arama yaptı. Yapılan aramada E.M.’nin evinde 280 gram esrar maddesi ele geçirilirken, iş yerlerine yapılan baskınlarda satışa hazır 3 adet extacy hap ve 11 adet esrarlı sigara yakalandı. Konuyla ilgili E.M.’nin arkadaşı M.Ö. (36) de gözaltına alındı. Öte yandan E.M.’nin eşi H.M. (34) ise uyuşturucu madde kullanmaktan gözaltına alındı. E.M., M.Ö ve H.M. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap