SON DAKİKA



Haber > Gündem > Samsun'da Atatürk heykeline saldıran 2 kişi tutuklandı

Samsun'da Atatürk heykeline saldıran 2 kişi tutuklandı

04 Şubat 2022 Cuma - 13:25




Samsun'da Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp yıkmaya çalışan iki kuzen tutuklandı.





Samsun'da dün sabana karşı araçları ile Atatürk Anıtı'na gelen 2 kişi, anıta urgan bağlayıp yıkmaya teşebbüs etmiş ve yakalanma korkusuyla olay yerinden kaçmıştı.

Samsun polisi, önce aracın plakasını ardından da şahısları tespit etti. Akraba oldukları öğrenilen B.F. ve C.F., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

OLAY ANINDA ALKOLLÜYDÜLER

Samsun Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin, olay gecesi sabaha kadar birlikte içki içtiklerini, olayı yaparken de alkollü olduklarını söyledikleri öğrenildi.

SİYASİ BOYUTU YOK


Uyuşturucu başta olmak üzere çok sayıda suç kayıtları bulunan B.F. ve C.F.'nin anıta saldırısıyla ilgili yapılan araştırmada, olayın her hangi bir siyasi boyutunun olmadığı ortaya çıktı.

Polisteki sorgularının ardından B.F. ve C.F. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

B.F. ve kuzeni C.F., savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. İki kuzen tutuklanarak, cezaevine konuldu. Samsun daki Atatürk heykeline saldıran 2 kişinin ifadelerine ulaşıldı #1

  Samsun daki Atatürk heykeline saldıran 2 kişinin ifadelerine ulaşıldı #2

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap