SON DAKİKA



Haber > Gündem > Samsun'da 17 kişi FETÖ'den gözaltına alındı

Samsun'da 17 kişi FETÖ'den gözaltına alındı

23 Eylül 2016 Cuma - 15:36




Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce kapatılan Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ile aralarında avukat, dokto





Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce kapatılan Canik Başarı Üniversitesi'ne yönelik operasyon düzenledi. Bu sabah 125 polis ile 40 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, kapatılan Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yunus Bekdemir ile içlerinde avukat, işadamı ve doktorların bulunduğu 17 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin kapatılan Canik Başarı Üniversitesi'nin mütevelli heyeti olduğu bildirildi. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 17 şüpheli hakkında FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak, örgüte finans sağlamak ve örgüte eleman sağlamak suçlarından haklarında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap