SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şampiyondan seçim temposu

Şampiyondan seçim temposu

27 Şubat 2015 Cuma - 01:15




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı dünya şampiyonu güreş- çi Selçuk Çebi, temposunu artırdı.





28 Şubat Cumartesi günü yapılacak temayül yoklaması öncesinde bir güne 7 ilçede parti teş- kilatı ziyareti ve partililerle sohbeti sığdıran Çebi, bu alanda ilginç bir rekora da imza attı. Çebi, “Spor yaşantımda 8-10 saati bulan antrenman sürelerinden hiç şikayetçi olmadım. Bu tempoyu ve enerjiyi spora borçluyum. Gece yarılarına kadar süren siyaset çalışmalarıma olumlu tepkiler alınca siyasete daha fazla ısınmaya başladım. Yeni şampiyonlar için hizmete talibim” dedi.

BANA YETKİYİ VERİN...

Çebi, Yomra, Arsin, Araklı, Köprübaşı, Sürmene, Of ve Hayrat’ta partililerle buluştu. Çebi, “Bana hizmet için yetki verin, kötü alışkanlıklardan uzak, dinine, bayrağına, memleketine ve milletine bağlı bir neslin yetişmesi için çaba sarf edeyim. Eğer eğitimci sayısını artırır, gençleri spora daha fazla yönlendirmek için teşvik eder, eğitimlerini aksatmayacak şekilde önlem alırsanız, amacınıza ulaşırsınız. Bunun takipçisi ve uygulamacısı olmak için hizmete talibim” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap