SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şamil Tayyar’ın AKP itirafı: Tükürdüğünü yalayıp tweetini sildi

Şamil Tayyar’ın AKP itirafı: Tükürdüğünü yalayıp tweetini sildi

16 Mayıs 2022 Pazartesi - 12:32




Gazeteci Can Ataklı AK Parti’ye yakın yazar Şamil Tayyar’ın Canan Kaftancıoğlu üzerinden bir itiraf yaptığını belirtirken daha sonra bu itirafı sildiğini belirtti.





AK Parti’li yazar Şamil Tayyar’ın CHP il Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili söylediği sözlerin bir itiraf olduğunu belirten Can Ataklı Evladım hayrola, ne oluyor?” mesajları üzerine “tükürdüğünü yalayıp” tweetini hemen sildiğini yazdı.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı bugünkü köşesinde isim vermeden AKP’li Şamil Tayyar’a oldukça sert ifadelerle yüklendi.

AK Parti iktidarına yakın Saray medyasının her şeyinin göstermelik olduğunu ifade eden Can Ataklı “biz bağımlı gazeteciler değiliz” havası atmak için arada sırada patronlarını sözde eleştirdiklerini iddia etti.

"ŞAMİL TAYYAR’DAN AKP İTİRAFI"

Şamil Tayyar’ın geçtiğimiz günlerde Canan Kaftancıoğlu hakkında yazdıklarına bu durumu örnek gösteren Can Ataklı şunları yazdı:

İşte bunlardan biri Canan Kaftancıoğlu’nun cezasının onanması üzerine kendince “tersten çakarak” bir komplo teorisi üreterek ortaya çıkmış.
Demiş ki; “Seçim süreçleri böyledir. Ordu ve yargı dahil bürokraside çoğunluk izler, havayı koklar, ona göre pozisyon alır. ‘Bizden’ dediğin kadroların ‘kimden’ olduğunu başın dara düşünce anlarsın. Özetle; Kaftancıoğlu kararındaki ince işçilik, ne çok şey anlatıyor?”

Tercümesi şu; “Hesapta yargı bizim elimizde ama rakiplerimizi güçlendirmek için çalışıyor, aman dikkat, bunlara hemen haddini bildirin.”

Tabii bu saray yazarı aynı zamanda iktidarın hızla kan kaybettiğini ve bu nedenle emir kulu gibi çalıştırılan kadroların da ters tavır almaya başladığını itiraf ediyor bir yandan.

Sonuçta yukarısı “Evladım hayrola, ne oluyor?” deyince tükürdüğünü yalayıp tweetini hemen siliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap