SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şamil Tayyar dünya sıkıntılı Türkiye şanslı deyip Erdoğan'ı pohpohladı

Şamil Tayyar dünya sıkıntılı Türkiye şanslı deyip Erdoğan'ı pohpohladı

28 Nisan 2022 Perşembe - 16:58




AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, dünyanın ekonomik ve siyasi olarak kaosa süreklendiği ifade edip Türkiye'nin Erdoğan önderliğinde çok şanslı olduğu savundu.





AK Parti MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Şamil Tayyar ekonomik ve siyasi gelişmeler üzerine sosyal medyada hesabından iyimser tablo çizdi. BM ve NATO’nun iflas ettiğini savunan Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Twitter hesabını etiketleyerek, “Hamdolsun, Türkiye çok şanslı.” dedi.

Şamil Tayyar, sosyal medya platformu Twitter hesabından çıkışlarına bir yenisini ekledi. Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin şanslı olduğuna dair pembe tablo çizen AK Partili Şamil Tayyar, “Tüm dünya hem siyasi hem ekonomik kaosa sürükleniyor. BM, NATO gibi uluslararası kuruluşlar iflas etti. Küresel siyasette ‘liderlik’ öne çıktı. Bu süreçte; çok parçalı siyasi yapı ve marjinal ideolojiler, tarihi inşa edemez. Hamdolsun, Türkiye çok şanslı.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap