SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saldırganlar bizden değil

Saldırganlar bizden değil

07 Haziran 2013 Cuma - 09:10




MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, Rize’de eylemcilere saldıranların partileriyle bir alakası olmadığını söyledi: Bunların kimlerce sokağa salındığı ve k





MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, Rize'de Gezi Parkı eylemlerinde yaşanan gerginlikle ilgili yaptığı açıklamada, tarafların MHP ve Ülkü Ocakları ile herhangi bir bağlantısı olmadığını belirtti. MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, yaptığı açıklamada, "Rize'mizde birkaç günden beri ancak özellikle bugün (önceki gün) Taksim Gezi Parkı olaylarını bahane ederek gösteri yapan, eylemdeki sivil toplum örgütlerinin basın açıklamalarında olay çıkartan, ambulanslara ve çevreye saldıran, sağa sola hakaretler yağdıran bazı kişilerin kendilerine ülkücü süsü vererek, bozkurt işareti yaparak, sloganlarımızı kullanarak Ülkücü Hareket'in ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin de bu olayların içerisinde olduğu imajını vermeye çalıştıkları gözlenmiştir. Öncelikle ve kesin bir dille vurgulamalıyım ki bu tür eylem ve hareketlerde bulunanların ülkücü camia ve Milliyetçi Hareket Partisi ile hiçbir ilgileri bulunmamaktadır. Daha net bir dille ifade edilecek olursa; bu kişiler Ülkü Ocakları ve partimizle alakaları olmayan, camiamızı olayların içerisine çekmeye çalışan, bize bu yolla zarar vermeye çalışan, partimizin önlenemez yükselişine set çekmeye çalışan işbirlikçi mihraklarca yönlendirilen provakatörlerden başkaları değildirler. Bunların kimlerce sokağa salındığı ve kimlerin emellerine hizmet ettikleri bizlerce bilinmektedir. Amaç, masumane isteklermiş gibi sergilenen bu olaylar ile daha sonra bölücü ve yıkıcı projelere kılıf hazırlama ve ülkücüleri de eylemlere tarafmış gibi göstermekten başka bir şey değildir" dedi. Kazmaz, "Menfur ve üzücü olaylara hiçbir partilimiz veya ülkücü genç iştirak etmemiştir. Eylemler tarafımızdan büyük bir üzüntü ile gözlenmiş ve özellikle vatandaşlarımız zarar görürken Rize polisinin bu provokatörler karşısında hiçbir şey yapmaması, müdahale etmemesi ibretle izlenmiştir" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap