SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saklanan anket sonucu! Ünlü anketçi itiraz etti: AKP çok iyi biliyor

Saklanan anket sonucu! Ünlü anketçi itiraz etti: AKP çok iyi biliyor

25 Nisan 2022 Pazartesi - 16:28




AKP'nin oy oranı günden güne düşerken AKP'li bir yetkili ise %35-36 altına düşmediklerini iddia etti. Seçim anketi sonuçları paylaşan anketçi itiraz edip rakamı verdi. İşte saklanan anket sonucu...





Kamuoyu araştırma şirketlerinin araştırmalarında ortaya çıkan seçim anketi sonuçları AKP’de işlerin ters gittiğini gözler önüne sererken AKP’li bazı yetkili isimlerinde anket sonuçlarında çıkan oy oranının daha fazla oranlar vermesi dikkat çekiyor. Seçim anketi çalışmalarıyla ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Pösteki, “AK Partili bir yetkilinin” kendilerine gelen anketlerde partilerinin oy oranının yüzde 35-36 altına düşmediği yönündeki habere anket sonuçları ile cevap verdi.

SAKLANAN ANKET SONUCU! AKP BUNU ÇOK İYİ BİLİYOR

ORC Araştırma’nın açıkladığı son seçim anketi sonuçları verisinde AK Parti’nin oy oranı %28,4 çıkmıştı. ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Pösteki, AK Parti’nin oyunun yüzde 35-36’ların altına düşmediği iddiasına sosyal medya hesabından tepki göstererek AK Parti’nin oy kaybına ilişkin rakam verdi.

AK PARTİ'NİN OY KAYBI 5 MİLYON FAZLA

Ünlü anketçi Mehmet Pösteki, “Vatandaş ekmek alamayacak faturalarını ödeyemeyecek hale gelmiş, memlekette huzur kalmamış, hala yalan söyleyerek algı yapma peşindesiniz. Ak Parti yaklaşık 1 yıl önce %35'in bu yılın başında da %30'un altına düştü. Oy kaybı 5 milyondan fazla. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.” dedi.


Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap