SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sakarya'da polis ekiplerinden uyuşturucu operasyonu! Tırda onlarca paket uyuşturucu ele geçirildi

Sakarya'da polis ekiplerinden uyuşturucu operasyonu! Tırda onlarca paket uyuşturucu ele geçirildi

05 Eylül 2023 Salı - 14:21




Sakarya'da TEM otoyolunda polis ekiplerinin şüpheli bularak durdurduğu tırda onlarca paket ele geçirdiği operasyonun görüntüleri de polis kamerasına yansıdı.





Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede son 22 gün içerisinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 184 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerin ikametleri, araçları ve üzerlerinde yapılan aramalarda; 25 kilo 839 gram esrar maddesi, 4 kilo 127 gram sentetik cannabionid maddesi, 3 kilo 291 gram metamfetamin maddesi,1 kilo 157 gram skunk maddesi, 866 adet sentetik ecza ilacı, 447 gram kokain maddesi, 69 kök Hint kenevir bitkisi, 5 adet hassas terazi, 6 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek ve bu silahlara ait 76 adet fişek ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 24 bin 170 TL ele geçirildi. Öte yandan, operasyonların bazıları ise polis kamerasına saniye saniye yansıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap