SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sakarya’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

Sakarya’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

02 Haziran 2019 Pazar - 16:16




Marmara'da saat 16:08 sularında merkez üssü Sakarya'nın Hendek ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.





Merkez üssü Sakarya'nın Hendek ilçesi olan deprem İstanbul'da da hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasatanesi'nden paylaşılan bilgilere göre deprem Hendek ilçesinde 7 km derinliğinde meydana geldi. Depremin şiddeti ise 4.7 olarak ölçüldü.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 16.08'de Hendek'te 4,6 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Sarsıntının yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

KANDİLLİ RASATHANESİ 2 HAZİRAN SON DEPREMLER


"CAN KAYBI YOK"

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yaptığı açıklamada, şuana kadar kendilerine ulaşan ölü-yaralı ve büyük bir yıkım haberi olmadığını söyledi.

Panikten dolayı çok sayıda kişinin açık alanlara çıktığını aktaran Babaoğlu, “Çok şükür kötü bir olay yok. Her türlü olaya gücümüz yettiğince hazırlıklıyız.” ifadelerini kullandı.

BAKAN KURUM'DAN DA BİR AÇIKLAMA GELDİ


İlk aldığımız bilgilere göre, herhangi bir can veya mal kaybı söz konusu değil.'

Marmara'da deprem! Ä°stanbul'da da hissedildi!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap