SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sahte Schengen operasyonu

Sahte Schengen operasyonu

09 Ağustos 2023 Çarşamba - 09:47




İstanbul’da sosyal medya üzerinden tanıştığı ve kendisine Schengen Vizesi çıkarma konusunda yardımcı olacağını düşündüğü kişiye 25 bin dolar (yaklaşık 675 bin lira) ödeyen yabancı asıllı Türk vatandaşı A.K., dolandırıldığını anlayınca soluğu emniyette aldı.





Ekiplerin başlattığı çalışma sırasında aynı dolandırıcıların 16 bin dolar (yaklaşık 430 bin lira) daha istemesi üzerine, A.K.’nın kılığına giren ve buluşma ayarlayan polis, iki dolandırıcıyı Fatih’te bir kafede yakaladı. Adliyeye sevk edilen dolandırıcılar Mahmud N. tutuklanırken, Selim N. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. 

Uyuşturucu ile yakalanan kuryeler polis çıktı

Gaziantep’te geçen cuma günü uyuşturucu taşıdığı yönünde ihbarda bulunulan otomobilin sürücüsü, polisin denetim noktasında “dur” ihtarına uymayarak kaçtı. Kaçarken araçtaki iki çantayı yola atan şüpheliler, kısa sürede yakalandı. Çantalardan 20 paket halinde 19 kilo 650 gram uyuşturucu çıkarken, şüphelilerin Diyarbakır’da görev yapan iki polis olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan komiser Murat Yalçın ile polis memuru Veysel Koyuncu tutuklandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap