SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şahin’den 'sarı toz' açıklaması

Şahin’den 'sarı toz' açıklaması

27 Ekim 2014 Pazartesi - 15:35




İstanbul Valisi Şahin, konsolosluklara gönderilen ‘sarı toz’ maddesiyle ilgili ön incelemede sıkıntılı bir durum olmadığının tespit edildiğini belirte





Vali Şahin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Ankara’ya yolcu ettikten sonra Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’da 6 konsolosluğa zarf içinde gönderilen sarı toz ile ilgili soru üzerine Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı açıklamayı hatırlatan Vali Şahin, “Akşama doğru veya geç saatlerde daha kesin, detaylı bir açıklama yapacağını bildirdi. Onunla yetinelim. Şuandaki ön incelemede sıkıntılı bir durum olmadığı tespit edilmiş. Ama kesin sonuçlar açıklanıncaya kadar tedbirli durmak durumundayız. Onu da Sağlık Bakanlığımız açıklayacak” diye konuştu. Pendik’te hareketliliğe neden olan sarı toz ile ilgili soru üzerine de Şahin, “O şüpheli bir zarf çıkmadı. Normal bir zarftı o” şeklinde karşılık verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap