SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sağlık çalışanı Habertürk yayınını bastı: Bu kez yayından alamadılar

Sağlık çalışanı Habertürk yayınını bastı: Bu kez yayından alamadılar

14 Şubat 2023 Salı - 16:10




Habertürk yayınına giren ve sağlıkçı olduğunu söyleyen bir kadın, Adıyaman’a ilk üç gün yardım gelmediğini söyledi. Habertürk bu kez isyan eden kadını yayından alamadı.





Kahramanmaraş merkezli ve aslın felaketi olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından koordinasyon sağlamayan AKP’ye ve yandaş kanallara tepkiler çığ gibi büyüyor.

Birkaç kez deprem bölgesinde vatandaşın sesini kısan veya yayından zorla alan Habertürk yayınına bu kez depremden ciddi şekilde etkilenen Adıyaman’da gönüllü olarak görev yapan sağlık çalışanı girdi.

Habertürk muhabiri Gülçin Hacıevliyagil Ayçe, Adıyaman’daki gelişmeleri canlı yayında aktardığı sırada sağlık çalışanı olduğunu belirten bir yurttaş kadraja girerek isyanı haykırdı. Habertürk’ün yayını kesmediği fark edilirken; sağlık çalışanının “Cumhurbaşkanı buraya gelsin. Gelsin bakalım yüzü yetiyor mu? Adıyaman’da 1 tane vekil, üst düzey yönetici yok” dediği duyuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap