SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sağlık Bakanı Koca açık açık uyardı!

Sağlık Bakanı Koca açık açık uyardı!

12 Ağustos 2020 Çarşamba - 20:59




Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Artış bu hızla devam ederse bir daha yaşamak istemediğimiz ağır tedbirlere dönmemiz gerekebilir" ifadelerini kullandı.





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz yüze eğitimin en az bir ay daha başlatılmaması gerektiğini belirterek, online eğitim veya yüz yüze eğitime kademeli geçilmesinin planladığını ifade etti.

Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yazılı açıklama yaptı. Okulların açılmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca, "Önerimiz, yüz yüze eğitimin, en az bir ay boyunca başlatılmaması, gerekirse online yapılması, yüz yüze eğitime kademeli geçilmesi yönünde. Önümüzdeki günlerde Kovid-19 iletişimi konusunda yeni çalışmalar ortaya koymaya çalışacak, düzenlemelere gideceğiz. Artış bu hızla devam ederse bir daha yaşamak istemediğimiz ağır tedbirlere dönmemiz gerekebilir" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap