SON DAKİKA



Haber > Gündem > SADAT'ın 19 Mayıs paylaşımına tepki yağdı! Apar topar sildiler

SADAT'ın 19 Mayıs paylaşımına tepki yağdı! Apar topar sildiler

19 Mayıs 2022 Perşembe - 11:49




Son günlerde tartışmaların odağında olan SADAT'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla paylaştığı mesajda Atatürk'ün adının geçirilmemesi tepki çekti. Tepkiler sonrası paylaşım silindi ve yeni bir paylaşım yapıldı.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta SADAT binası önüne giderek açıklama yapması sonrasında şirket ülke gündemine oturmuştu. CHP lideri SADAT önünde yaptığı açıklamada, ''Türkiye asla paramiliter kuruluşlara, kurumlara teslim edilmeyecektir. Şu anda önünde bulunduğumuz SADAT bir paramiliter kuruluştur. Seçimin güvenliği sarsılırsa sorumlusu burasıdır. Buraya geldik kendilerinden bilgi almak istedik ama korkularından yuvalarına sığındılar" ifadelerini kullandı.

TEPKİ GELİNCE SİLDİLER

SADAT bugünse 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı ile konuşuldu. Şirketin sosyal medya hesabından paylaşılan kutlama mesajında Atatürk'ün adına yer verilmedi. Bu durumu fark eden sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirdi. Söz konusu mesaj kısa sürede silindi.

 

YENİDEN PAYLAŞTILAR

Bu gelişmenin ardından SADAT'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yapıldı. Bu kez tweet'te şu ifadeler yer aldı: " 19 Mayıs 1919'da Samsuna çıkarak işgal altındaki ülkeyi kurtarmak için milli mücadeleyi başlatan Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anar, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ederiz. #19MayisAtaturkuAnmaGenclikVeSporBayrami"


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap