SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sadakatsiz 25. Bölümü şok sahne! Sadakatsiz son bölüz izle

Sadakatsiz 25. Bölümü şok sahne! Sadakatsiz son bölüz izle

08 Nisan 2021 Perşembe - 09:10




Televizyon ekranlarında entrikaların aldatmaların en bol olduğu dizi olarak gösterilen Sadakatsiz dizisinde yine heyecan doruktaydı. Sadakatsiz 25. Bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı. Dizideki sır perdesinin detayını sizler için araştırdık…





Kanal D ekranlarının iddialı projeleri arasında yer alan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Dizi sezonuna hızlı bir giriş yapan Sadakatsiz reyting sıralamasında ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Kuruluş Osman ile adeta kafa kafaya yarışıyor.

Bu arada 7. Bölüm ile hayranlarının karşısına çıkan Masumiyet dizisi için ‘Sadakatsiz’i tahtından edecek’ denilmişti. Ancak Sadakatsiz dizisi konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile bu iddiayı çürüttü.

Sadakatsiz dizisi bu heyecan ve entrikayla yoluna devam ettiği sürece Kuruluş Osman’ı bile reyting sıralamasında tahtından edecek gibi duruyor.

25. son bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan Sadakatsiz dizisinde nefesler tutuldu ve ölen kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu.

Bomba iddianın detaylarını Sadakatsiz dizisi hayranları için araştırdık…

Sadakatsiz Derin diziden ayrılıyor mu?

Sizlerinde yakından takip ettiği üzere Sadakatsiz dizisinde Derin’in öldürüleceği ve diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine Melis Sezen can veriyor.
  
O mektup kime ait?

Sadakatsiz dizisi 25. Bölümde Derin’in öldürüldüğü ihbarı üzerine polis ekipleri bir arama yapıyor ve yapılan arama sırasında bir mektup ortaya çıkıyor.

Ayrıca polisler Derin’in telefonuna gelen tehdit mesajlarını görüyor.

Derin’i kim vurdu?

Herkes Derin’in yani Melis Sezen’in öldüğünü ve diziden ayrıldığını iddia etmişti. Ancak bulunan ceset Derin'e ait değildi. Ancak şimdi herkesin aklında tek bir soru var. Derin'i kim vurdu?
Bilindiği üzere Sadakatsiz dizisi 2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinden uyarlaması.
Sadakatsiz dizisinin orijinali Doctor Foster'da Derin karakterinin uyarlandığı Kate karakterinin ölerek diziye veda ettiği biliniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap