SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saadet Partisi'nin yayınladığı video Nureddin Nebati'yi rahatsız etti

Saadet Partisi'nin yayınladığı video Nureddin Nebati'yi rahatsız etti

28 Aralık 2021 Salı - 15:57




Saadet Partisi'nin milyonlarca kişi tarafından izlenen "Ne görüyorsunuz gözlerimde?" videosu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi rahatsız etti.





Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRT canlı yayınına katılmış ve “Rakamlar çok iyi. Gözlerimin içine bakar mısınız. Ne görüyorsunuz gözlerimde?” ifadelerini sarf etmişti. Nebati'nin sözleri kısa sürede gündem olmuştu. 

"GÖZ VAR, İZAN VAR; IŞILTI YOK"

Nureddin Nebati'nin sözleri sonrası  Saadet Partisi ise resmi sosyal medya hesaplarından bu konu ile alakalı bir paylaşımda bulunmuştu. Saadet Partisi tarafından yayınlanan videoda Nureddin Nebati'nin cümlelerine yer vererek bir video yayınladı. Video, “Göz var, izan var; ışıltı yok!” notuyla paylaşılıp Nebati’nin sözlerine göndermede bulunuldu.

GÜNDEM OLAN VİDEO NUREDDİN NEBATİ'Yİ RAHATSIZ ETTİ

Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen video Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi rahatsız etti. A Haber canlı yayınında konuya ilişkin konuşan Nebati, "Birileri video yapmış. Benim gözlerimdeki ışıltıyla dalga geçiyor. Türkiye 1990'ların Türkiyesi değil" ifadelerini kullandı. 


 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap