SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saadet Partisi'nden AK Parti'ye çağrı: Küreciği kapat İsrail'i kör et

Saadet Partisi'nden AK Parti'ye çağrı: Küreciği kapat İsrail'i kör et

15 Mayıs 2021 Cumartesi - 15:42




Saadet Partisi Gençlik Kolları, işgalci rejim İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamlarına karşı AK Parti hükümetini göreve çağırdı. Küreciği kapat İsrail'i kör et kampanyası sosyal medyada ilgi gördü.





Filistin topraklarına yönelik işgalci İsrail'in terör saldırıları sürerken siyonist rejim İsrail'e karşı Saadet Partisi Gençlik Kollarından kritik bir öneri geldi. Saadet Partisi Gençlik Kolları, Malatya'daki 'Kürecik Radar Üssü'nün kapatılmasını istedi. 

'KÜRECİK RADAR ÜSSÜ'NÜ KAPATIN ÇAĞRISI

Sosyal medyada 'Küreciği Kapat' kampanyası başlatan Saadet Partisi Gençlik Kolları, "Topraklarımızda katil üsleri istemiyoruz" diyerek, AK Parti iktidarını işgalci rejime karşı göreve çağırdı. 

Yoğun ilgi gösterilen imza kampanyası kısa sürede sosyal medyada #KüreciğiKapat etiketiyle gündem oldu.

KATİLLERİN ÜSLERİNİ ÜLKEMİZDE İSTEMİYORUZ

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman, sosyal medya hesbından, "Terör örgütü İsrail'in Filistin’de yaptığı zulümler karşısında, İsrail'in güvenliğini sağlamak amacıyla ülkemizde bulunan Kürecik Radar Üssünün kapatılmasını talep ediyoruz. Filistinli kardeşlerimizin katillerinin üslerini ülkemizde istemiyoruz." ifadelerini paylaştı. 


ERDOĞAN, GEREKİYORSA KÜRECİK'İ KAPATIRIZ DEMİŞTİ

Sosyal medyada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 yılında AHaber'de katıldığı bir programda, "Kapatılması gerekiyorsa İncirlik’i de kapatırız, Kürecik’i de kapatırız." sözleri hatırlatıldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap