SON DAKİKA



Haber > Gündem > Saadet Partisi, Ahmet Hakan’ı çıldırttı: Bu gidişe 'Dur' demek gerek!

Saadet Partisi, Ahmet Hakan’ı çıldırttı: Bu gidişe 'Dur' demek gerek!

27 Mayıs 2022 Cuma - 10:32




Ahmet Hakan’ın bugünkü köşe yazısında hedefi Saadet Partisi’ydi. Melek Mosso üzerinden AGD ve MGV’yi eleştiren Hakan “Bu gidişe de “Dur” demek gerekir” ifadesini kullandı.





Gazeteci Ahmet Hakan, Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nin Isparta’daki Melek Mosso konserine olan sitemini eleştirdi. AGD ve MGV’nin Saadet Partisi’ne yakın olduğunu dile getiren Hakan “Bu gidişe de “Dur” demek gerekir.” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği Isparta İl Başkanlığı ve Milli Gençlik Vakfı Isparta Şubesi tarafından Isparta’da düzenlenecek olan Melek Mosso konserine ilişkin bir yazılı açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklamada “Son zamanlarda Isparta Belediyesi halkımızın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan konserler düzenlemektedir. Ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu zamanlarda halkımızın vergileriyle düzenlenen gençlerimizin ahlaki erozyona sebep olan bu tür etkinlikler halkımız nezdinde kabul görmemekte ve rahatsızlık oluşturmaktadır” ifadelerine yer verilerek valilikten konserlerin derhal iptal edilmesini istemişti. Isparta Valiliği de AGD ve MGV’nin bu talebini yerine getirerek söz konusu konseri iptal etti.

"BU GİDİŞE DUR DEMEK GEREK"

Bu olay kamuoyunda büyük yankı uyandırırken Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan AGD ve MGV’nin faaliyetleri üzerinden Saadet Partisi’ne gönderme yaptı. Hakan “Melek Mosso, ahlak ve konser iptal etmek” başlıklı yazısında “ AK Parti’nin konser düşmanlığı yok” derken “Isparta’da Saadet Partisi’ne yakın Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nin talebiyle Melek Mosso konseri iptal edildi. Saadet Partisi’ne yakınmış falan..Aslında bunun çok da önemi yok. Prensip şudur: Başkalarının hayatına, kültürüne, anlayışına, eğlencesine “örf, anane, ahlak” gerekçesiyle müdahale eden bu yaklaşıma geçit verilemez. Tıpkı başlarını örten kadınların, dindar bir yaşam süren insanların hayat tarzlarına müdahale edildiğinde “Dur” deniliyorsa... Bu gidişe de “Dur” demek gerekir.” Diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap