SON DAKİKA


Foto Galeri > Rusya'da savaş karşıtı gösteri

Rusya'da savaş karşıtı gösteri

03 Mart 2022 Perşembe - 17:35

Rusya'da savaş karşıtı gösteri

1 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

2 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

4 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

5 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

"Putin'in savaş makinesini iflas ettirin. Rusya'nın ekonomisini dondurun ve el koyun" ifadelerini kullanan ünlü satranç şampiyonunun paylaşımında öne çıkan mesajları şöyle:

6 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

KASPAROV: PUTİN'İN SAVAŞ MAKİNESİNİ İFLAS ETTİRİNYaptığı paylaşımda, ülkesi Rusya'yı ve Putin'i eleştiren ünlü Rus satranç oyuncusu Garry Kasparov, Ukrayna'nın askeri olarak derhal desteklenmesini istedi.

7 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

Bazı gösterilerde polisle protestocular arasında arbede yaşandı ve göstericilerden gözaltına alınanlar oldu.

8 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

Meydanlarda toplananlar savaş karşıtı pankartlar açtı ve sloganlar attı. Gösterilerde Devlet Başkanı Putin aleyhine de slogan atıldı.

9 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

Rusya'nın başkenti Moskova'da, ülkenin 2. büyük kenti St. Petersburg ve önde gelen diğer şehirlerde, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kararıyla Ukrayna'ya gerçekleştirilen askeri operasyon protesto edildi.

10 / 10 Rusya'da savaş karşıtı gösteri

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından, savaş karşıtı protesto gösterileri ülkenin 47 kentine yayıldı. Gözaltına alınanların sayısı bini buldu. Dünyaca ünlü Rus satranç oyuncusu Kasparov, ülkesini eleştirdi. Kasparov, "Putin'in savaş makinesini iflas ettirin. Rusya'nın ekonomisini dondurun ve el koyun" ifadelerini kullandı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap