SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rusya: Trump ekibiyle temas kurduk

Rusya: Trump ekibiyle temas kurduk

18 Kasım 2016 Cuma - 08:45




Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ortadoğu Özel Temsilcisi ve Bakan Yardımcısı Bogdanov, Trump ekibiyle Suriye konusunda temasa geçtiklerini söyledi.





Rusya, ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump ile ilk teması sağladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ortadoğu Özel Temsilcisi ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, ABD'nin 45. Başkanı seçilen Donald Trump'un ekibiyle Suriye konusunda temasa geçtiklerini söyledi.

Moskova'da düzenlenen bir programda konuşan Bogdanov, "Washington'da yeni başkana yardım etmesi muhtemel kişilerle temas kuruyoruz. Hem görev süresi dolan hem de yeni gelecek ABD yönetiminin, Suriye krizinin Rusya olmadan çözülemeyeceğini bilerek hareket etmesini umut ediyoruz. Biz açık bir diyaloğa hazırız." dedi.

Bogdanov ayrıca DEAŞ'la mücadelede Irak hükümetine silah ve askeri teçhizat yardımı yoluyla destek olduklarını belirterek, bu şeklide Irak'ın toprak bütünlüğünün korunmasına katkı sağladıklarını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap