SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rüştü Reçber, corona virüsü yendi

Rüştü Reçber, corona virüsü yendi

10 Nisan 2020 Cuma - 19:16




Yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedavisi gören eski milli kaleci ve Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Koordinatörü Rüştü Reçber'in son testleri negatif çıktı.





Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, kişisel Instagram hesabından yaptığı  paylaşımda, "Rüştü'nün test sonuçları çok şükür negatif." ifadesini kullandı.
 
Işıl Reçber, tedavisini tamamlayanların immün plazma yöntemiyle diğer  hastalara yardımcı olabildiğini aktararak, "Tedavisi biten hastalarda vücut  virüse karşı bağışıklık kazanıyor ve kanda antikor oluşuyor. Hiç kimseye artık  bulaştırıcı olmadığı gibi aksine iyileşen hastaların kanı ile yoğun bakım  hastalarına şifa sağlanıyor. Rüştücüğüm hayırlı işler seni bekliyor yine  inşallah. Allah'tan diğer tüm hastalara acil şifalar diliyorum." şeklinde görüş  belirtti.
 
Sağlık Bakanlığının tedavi protokolünün çok iyi olduğuna dikkati çeken  Işıl Reçber, şunları kaydetti:
"Yanlış bir algıya açıklık getirmek isterim. Hem bilgi hem de düzeltme  olsun. Kim olursanız olun, hangi hastanede olursanız olun Sağlık Bakanlığımızın  resmi ve çok iyi bir tedavi protokolü var. Koronavirüs tedavisinde hem Türkiye'de  belirlenen ve hem de tedavide başarılı ülkelerden devletimizce getirtilen ilaçlar  bunlar. Özel, vakıf veya devlet hastaneleri fark etmez kişinin hastalığının  seviyesine göre normal oda ve yoğun bakım ünitesi olmak üzere iki ayrı tedavi  uygulanıyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap