SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rus doktorlardan çarpıcı koronavirüs iddiası

Rus doktorlardan çarpıcı koronavirüs iddiası

23 Mart 2020 Pazartesi - 11:08




Doktorlar Birliği Sendika Yöneticisi Anastasiya Vasilyeva, yayınladığı görüntüde Rusya'daki corona virüsle ilgili durumu değerlendirdi.





Çin'in Wuhan kentinde başlayan yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını kısa sürede tüm dünyayı etkiledi.
Doktorlar Birliği Sendika Yöneticisi Anastasiya Vasilyeva da yayınladığı görüntüde Rusya'daki corona virüsle ilgili durumu değerlendirdi. 
Covid-19'un gerçek boyutlarının saklandığını iddia eden Vasilyeva, "Doktorları gerçek durumu gizlemeye ve koruyucu ekipmanların eksik olduğu konusunda susmaya zorluyorlar. Ülkemizi tehlikeye atıyorlar. Bu yetkililerin aptallığıdır" dedi.

Doktorların koruma ekipmanı olmadan hastaları tedavi etmek zorunda kaldığını savunan Vasilyeva, "Doktorlara virüse karşı bütün dünyada kullanılan koruma ekipmanlarının verilmemesi halka karşı işlenen bir suçtur" yorumunda bulundu.
 
Yetkililerin halkın panik olmasını engellemeye çalıştıklarını iddia eden Vasilyeva, "Yetkililer, koronavirüs kelimesini kullanmaktan kaçınıyor ve hastane birimleri ve hatta doğumevleri zatürre hastalığına uygun şekilde dönüştürülüyor" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap