SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ruhsar Pekcan'a yeni görev mi veriliyor?

Ruhsar Pekcan'a yeni görev mi veriliyor?

10 Mayıs 2021 Pazartesi - 09:24




Orhan Uğuroğlu, Yeniçağ'daki bugünkü yazısında adı yolsuzluk iddialarıyla anılan eski bakan Ruhsar Pekcan'a yeni görev verilebileceğini yazdı.





Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, bugünkü köşe yazısında kendisine ait şirketten bakanlığı döneminde Ticaret Bakanlığına yüksek bedelle dezenfektan sattığı iddia edilen Ruhsar Pekcan'ı ele aldı.

YENİ GÖREVE Mİ GETİRİLECEK?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın adı yolsuzlukla anılan Ruhsar Pekcan'ı  "Teşekkür" ederek görevden aldığını ifade eden Orhan Uğuroğlu, "CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Erdoğan, rakam büyük olsaydı Büyükelçi yapardı, küçük olduğu için Ruhsar Hanımı Konsolos yapar' sözüne istinaden çok yakında önemli bir göreve atayabilir." yazdı.

İşte, Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'nun dikkat çeken o yazısı:

Ruhsar Pekcan'a gelince, sanmayın ki Recep Tayyip Erdoğan onu Yüce Divan'a gönderir.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Erdoğan, rakam büyük olsaydı Büyükelçi yapardı, küçük olduğu için Ruhsar Hanımı Konsolos yapar" sözüne istinaden çok yakında önemli bir göreve atayabilir.

AKP'nin Yüce Divan'a göndermediği 4 bakanı vardı Ruhsar Hanım ile şimdilik 5 oldu

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap