SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ruhat Mengi, Türk polisini karalamaya çalışırken fena rezil oldu!

Ruhat Mengi, Türk polisini karalamaya çalışırken fena rezil oldu!

04 Ocak 2020 Cumartesi - 17:11




Gazeteci Ruhat Mengi sosyal medya hesabından Çin'deki polislerin şiddet videosu ile Türk polisini karalamaya çalıştı ve "Polisine güvenemeyen millet kime güvensin" ifadelerini kullandı.





Geçtiğimiz günlerde Çin'de yayınlanan ve sosyal medyada büyük tepkiyle karşılanan görüntülerde bir şüpheli, iki polis tarafından araçtan sürüklenerek indirilerek feci şekilde dövülüyordu.

ÇİN'DEKİ GÖRÜNTÜLERİ TÜRK POLİSİ GİBİ YANSITTI

Haber7'de yer alan habere göre, Türk polisini karalamak için videodakilerin Türk polisi olduğunu iddia eden gazeteci Ruhat Mengi, sosyal medya hesabından Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığını etiketleyerek  "Polis bunu yapamaz! Yapan polisler ceza almalıdır. Düşmana vurur gibi vuruyorlar gencecik çocuğa. Polisine güvenemeyen millet kime güvensin" notuyla paylaştı.

YÜZLERCE UYARI ALDI AMA KALDIRMADI

Ruhat Mengi, yüzlerce takipçisi tarafından uyarılsa da Türk polisine yönelik sözleri nedeniyle özür dilemeyip, paylaşımı da silmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap