SON DAKİKA



Haber > Gündem > RTÜK Başkanı'ndan FETÖ firarisi Bülent Korucu'ya sert yanıt

RTÜK Başkanı'ndan FETÖ firarisi Bülent Korucu'ya sert yanıt

29 Mayıs 2023 Pazartesi - 13:08




RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve RTÜK Başkan Yardımcısı Bülent Uslu, FETÖ firarisi Bülent Korucu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.





Twitter paylaşımında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve yardımcısı İbrahim Uslu'yu hedef alan FETÖ firarisi Bülent Korucu'ya sert yanıt geldi. 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, "Tasmalı, terbiyesiz bir FETÖ terör örgütü maşası beni ve yardımcım İbrahim Bey’i hedef almış. Akılları ve karakterleri kiralık bu örgütlerin mensuplarına söylüyorum; ben ve ekibim sizlerle her platformda ömrümüzün sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi.
 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Uslu da yaptığı paylaşımda, "Bülent Korucu gibiler 1 dolarla adam (!) klonlama geleneğinden geldikleri için, bizleri de kendileri gibi sanıp fotokopiyle çoğaltılan, akılları ellerinden alınan, düşünme yetileri sıfırlanan FETÖ'cülerle karıştırmış. Sizin gibi satılık hainler için normaldir bu söylemler." ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap