SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rize'yi baştan aşağı yenileyecek

Rize'yi baştan aşağı yenileyecek

16 Şubat 2014 Pazar - 09:46




AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Reşat Kasap, Rize'nin ulaşım ve altyapı sorunlarına yönelik kalıcı çözümler sunacak projeler üreteceklerini ifade





Rize'yi kentsel bir görünüme kavuşturup yaşam alanlarını genişleteceklerini kaydeden Kasap, şöyle devam etti: "Belediyecilik anlamında yapılan çalışmaları proje olarak adlandırmıyoruz. Bunlar zaten belediye olarak yapmamız gereken çalışmalardır. Özelikle altyapı çalışmalarını eksiksiz olarak yapacağız. Rize'yi Rize yapacak, genişletecek, Rize'ye yeni ufuklar katacak Güney Çevre Yolu'nu tamamlayacağız. Güney Çevre Yolu'nun tamamlanmasıyla Rize'yi daha geniş bir şehir yapısına kavuşturacağız. Bu yoldan denize dikey olarak 3-5 civarında bulvar düşünüyoruz. Bunlarla birlikte Rize yeni yerleşim yerlerine kavuşacak. Böylelikle Rize'ye daha kentsel bir görünüm kazandıracağız." Rize'de yapacakları çalışmaları sadece fiziksel altyapı olarak düşünmediklerini vurgulayan Kasap, "Kadınlarımıza, gençlerimize ve yaşlılarımıza yönelik ayrıcalıklı projelerimiz var" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap