SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rizeli artık hesap sor!

Rizeli artık hesap sor!

18 Şubat 2016 Perşembe - 10:48




MHP MYK üyesi ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Kazmaz seçim öncesi verilen sözlerin unutulduğunu söyleyerek, ”Artık herkes t





53 Gazeteciler Derneği’nde Gazeteciler ile bir araya gelen MHP eski Milletvekili Adayı ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Kazmaz Rizeli seçmenin bir kez daha kandırıldığını söyledi. Daha önce Rize’de yaşanan bazı HES örneklerinin benzerinin Artvin’de yaşanmakta olduğunu belirten Kazmaz, “Toprağı, suyu ve havasını bozdurmak istemeyen insanların mücadelesi var, biz bu insanların yanındayız, birileri cebini dolduracak diye doğayı bozduramayız. ÇED raporları iptal edilen, yürütmeyi durdurma kararı verilen bir yerde Bakan’ın talimatı ile müdahale edilmekte. Buraya müdahale edenler İdil, Cizre ve Sur ilçelerine baksınlar. Haramzadeler hukuk kararına saygı duymalı” dedi.

Bahçeli’nin dedikleri çıkıyor

Kazmaz Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 2009 yılında dediklerinin çıktığını söyleyerek “Habur sınır kapısından Türkiye’ye giren teröristleri kucaklayanlar ve çözüm sürecini başlatanlar artık genel başkanımızın dediğine gelmekte, o tarihlerde başlatılan çözüm sürecinde PKK gerekli yığınağı yaparak, bugün bu yığınak ile asker ve polisimize saldırmakta. Cizre’den sonra şimdi de İdil’de çatışmalar başladı. Bahar ayında bu çatışmaların daha da artacağını düşünüyoruz. İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz” dedi.

Çay kanunu paylaşılmalı

Çay kanununun kaçakçılar ile değil, siyaset ve STK’lar ile paylaşılması gerektiğini söyleyen Kazmaz “AKP’nin ceza alan eski vekili ile çay kanunu hazırlanamaz. Çıkacak olan çay kanunu, üretici ve ÇAYKUR’un yanında olmalı. Rize çayının üzerinde dolaşan elleri Rizeliler her zaman kırarlar. İnşallah çay kanunu kaçak çaycıların stratejisi olmaz. ÇAYKUR Genel Müdürü doğru işler yapmakta, Ankara’da duyduğum bazı siyasiler ÇAYKUR’u yıpratma kampanyası başlattı. Amaçları ÇAYKUR’un özelleşmesini sağlamak. ÇAYKUR kapasite artırımına gitmekte, bu anlayış ile özel sektörlerin taban fiyatını kırmak istemekte, bu konuda ÇAYKUR ve genel müdürün yanındayız” dedi.


Rizelileri rezil ettiler

Timya vadisinde yapılan binanın yıkılması ile Türkiye’de inşaatçı olan Rizelilerin rezil edildiğini söyleyen Kazmaz “Bunlara inşaat ruhsatı verenlerden hesap sorulmalı, kaygan zeminde inşaat yaparak sonradan yıkanlar, milletin vergilerinden bu paraları ödemekte ayrıca insanların konutları gecikmekte” dedi.

Sözler tutulmadı

Rize’de seçim dönemlerinde verilen sözlerin tutulmadığını belirten Kazmaz, “Şimdi vekiller Belediye başkanını suçlamakta, Belediye Başkanı hangi partiden? Verilen sözler nerede? Başkan AK Parti’den değilse hangi partiden? Ayrıca Rize havaalanı gündemden çıktı, Havaalanı oy avcılığının başka bir projesi konumuna mı düştü? Rizeli verdiği oya sahip çıkmalı ve verilen sözleri hatırlatmalı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap