SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rize'de siyaset iyice kızıştı

Rize'de siyaset iyice kızıştı

24 Şubat 2014 Pazartesi - 14:05




Saadet Partisi Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu, "Bekaroğlu Rize’ye başkan seçildi diye Başbakan yatırımları engellemez. Sayın Erdoğan





Bekaroğlu, düzenlediği basın açıklamasında, kazanması halinde belediye gelirlerini kesmeye kalkacak kişilerin ellerini kıracağını belirtti. Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bekaroğlu, kazanması halinde merkezi hükümetten yardım alamayacağı ve belediye gelirlerinin düşeceği yönündeki iddiaları değerlendirdi. Bekaroğlu, Rize Belediyesi’nin sabit gelirleri ile ilgili hazırladığı metinleri basın mensuplarına dağıtarak hiç bir gücün bu gelirlere mani olamayacağına şöyle değindi: “Benim için Başbakana karşı çıkıyor diyorlar. Ne demek Başbakana karşı çıkmak. Başbakan’a karşı çıkmıyoruz. Ülkede demokrasi var. Seçme ve seçilme özgürlüğüm var. Bunu kullanıyorum. Esas bunu söyleyenler Rize’ye saygısızlık ediyor. Belediye temizlik işçisine ‘Bekaroğlu seçilirse maaşlarınızı ödeyemez’ demeye başladılar. Bu ahlaksızlığın ötesinde insafsızlıktır. 800 lirayla geçinen birini ekmekle tehdit etmek vicdansızlıktır." Vicdansızlığa karşı vicdanların ittifakının kazanacağını anlatan Bekaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yerel ve merkezi hükümetin yapacakları bellidir. Bekaroğlu seçildi diye merkezi hükümet Rize’ye yapacaklarını yapmayacaksa bu onların bileceği iştir. Rizeli Recep Tayyip Erdoğan, Bekaroğlu Rize’ye başkan seçildi diye yatırımları engellemez. Sayın Erdoğan böyle bir insan değildir. Bu sayın Erdoğan’a hakarettir. Başbakan’ı küçük düşürüyorlar. Rizeliyi hafife alıyorlar, ‘Başbakan geldi, selam verdi oylar sandığa’ bu dönemler geçti.Rize’nin hakkına hukukuna kimse el uzatamaz.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap