SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rize'de istifa depremi

Rize'de istifa depremi

16 Şubat 2014 Pazar - 09:47




AK Parti Madenli Belde Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu, partisinden istifa ederek 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere Büyük Birlik Partisi'ni





Ardeşen ilçesinde AK Parti kurucu üyelerinden Arife Gülbay Okutan ve Ardeşen Belediye Meclis üyesi Ahmet Naci Okutan da meclis üyeliğinden ve partisinden istifa etti. AK Parti Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça da önceki günlerde partisinden istifa ederek seçimlere bağımsız olarak gireceğini duyurmuştu. Öte yandan Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde de AK Parti teşkilatı topluca istifa etti. İstifa edenler arasında 30 kişilik ilçe yönetimiyle birlikte, 15'er kişilik gençlik ve kadın kolları yönetimi yer alıyor. AK Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Adem Genç, istifa dilekçesinde Çaybaşı Belediye Başkan adayı İsmet Yanık'ın, belediye meclis listesini oluştururken, ilçe teşkilatının görüşünü almamasını, bireysel davranmasını gerekçe gösterdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap