SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rize Belediyesi 4. Yaz Spor Şenlikleri başladı

Rize Belediyesi 4. Yaz Spor Şenlikleri başladı

23 Haziran 2012 Cumartesi - 11:22




Rize Belediyesi 4. Yaz Spor Şenlikleri, "Action Team" isimli basketbol akrobasi grubunun nefes kesen gösterisi ile başladı.





Rize Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Yaz Spor Şenlikleri, çeşitli etkinlikler ile başladı. 11 gün sürecek olan şenliklerin ilk günü, eski adı Karizma Show olan şimdi ise Action Team ismini kullanan basketbol akrobasi takımının gösterisi ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen gösteri, yoğun ilgi gördü. Rizeliler, basketbol akrobasi takımının nefes kesen gösterisini ilgi ile izlediler. Ardından Trabzon Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı. Şenlik alanına yürüyen grupta Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu da yer aldı. Şenliğin ilk gününde yamaç paraşütü etkinliği ve minikler halı saha turnuvası yapıldı. Gökhan Birben de konser verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap